AMASYA / MERZİFON - Şehit Polis Muzaffer Öztaş İlkokulu

Kas

Cumhuriyetimizin 99. Yıl Dönümü Okulumuzda Çoşkuyla kutlandı. Ayrıca İlçe Kutlama Proğramına Okulumuz 4. Sınıf Öğrencileri Okulumuzu Temsilen Katıldılar.

Ekm

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Sevim ŞAHİN  ile Sınıf Öğretmenimiz Sevda URGANCI Tarafından Hazırlanan "Kutlu Doğum Haftası" Proğramı, Velilerimizin de Katılımıyla İcra Edildi. Çeşitli Etkinliler Yapıldı. Okulumuz İdaresi Ve Personellleri, Öğrencilere Helva İkramında Bulundular. Proğramı Hazırlayan Öğretmenlerimize ve Öğrencilerimize Teşekkür Ediyoruz.

Ekm

2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurulu Toplantısı,Okulumuz Toplantı Salonunda 19.10.2023 Çarşamba Günü Yapıldı. Yeni Yünetim Ve Denetleme Kurulu Seçimi Yapıldı. Yeni Yönetim Kurulu Ve Denetleme Kurulu oluşturuldu.

Başkan                : Semanur ALTUNDAŞ

Başkan Yardımcısı :